Λευκανση δοντιων

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Τα κίτρινα δόντια σε έριξαν; Ναι, το καταλαβαίνω. Ίσως έχετε βαρύ εθισμό στον καφέ ή ίσως σας αρέσει να γιορτάζετε το Σαββατοκύριακο με μερικά ποτήρια κόκκινου κρασιού! Ή μόλις κόψατε το κάπνισμα αλλά σας το υπενθυμίζεται καθημερινά από τη σκούρα χρωστική ουσία που έχει απομείνει στα δόντια σας! Ας μιλήσουμε για επαγγελματικούς τρόπους για να φωτίσετε αυτό το χαμόγελο για άλλη μια φορά! Είναι από κάτω…το υπόσχομαι!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Ο τρόπος ζωής σας φαίνεται στα δόντια σας. Τα χρόνια που πίνετε καφέ, τσάι, σόδα ή κόκκινο κρασί, καθώς και το κάπνισμα, μπορεί να μαυρίσουν τα δόντια σας. Αφήστε μας να επαναφέρουμε τη λάμψη στο χαμόγελό σας! Η υπηρεσία λεύκανσης είναι εύκολη και μη επεμβατική και μπορεί να αφαιρέσει χρόνιους λεκέδες και χρώμα από τα δόντια σας σε μια μόνο θεραπεία μιας ώρας.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

1 ΩΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αφού η εξέταση και ο καθαρισμός έχουν ήδη ολοκληρωθεί, θα σας προετοιμάσουμε για την διαδικασία της λεύκανσης. Ένα τζελ διαλύματος υπεροξειδίου του υδρογόνου θα εφαρμοστεί προσεκτικά και ομοιόμορφα στα δόντια σας, λαμβάνοντας προσεκτικές προφυλάξεις για να αποφύγουμε τα ούλα. Το διάλυμα θα μείνει στα δόντια για 15 λεπτά και στη συνέχεια θα ξεπλυθεί. Συνήθως μετά από τρία διαστήματα των 15 λεπτών τα δόντια σας θα έχουν ήδη γίνει πιο λευκά!

Ένα ανακουφιστικό τζελ θα εφαρμοστεί στα δόντια σας και ο οδοντίατρος θα σας ενημερώσει για ποιά τρόφιμα και ποτά πρέπει να μείνετε μακριά για τις επόμενες ημέρες… και ναι, ο καφές είναι σε αυτή τη λίστα (μην ανησυχείτε είναι προσωρινός)!

Σύντομη ευαισθησία θα εμφανιστεί ακόμα και στα πιο μη ευαίσθητα άτομα, αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ. Το βούρτσισμα με οδοντόκρεμες όπως η Sensodyne θα σας βοηθήσει, καθώς και το να μείνετε μακριά από τρόφιμα και στις δύο ακραίες θερμοκρασίες για τις επόμενες δύο μέρες.

θεραπείες & υπηρεσίες

τεχνητη οδοντοστοιχια

Τα αφαιρούμενα εμφυτεύματα οδοντοστοιχίας ή οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι οδοντιατρικές συσκευές που προσαρμόζονται σε μικρά

Read More

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Διιεύθυνση Ιατρείου
Βασ. Κωνσταντίνου 3, 166 72 Βάρη Αττικής 
τηλ. 2111821141  
κιν. 6982157173  
CALL NOW