ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι αδύνατο να σωθεί ένα δόντι. Ωστόσο, ένα εμφύτευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διασφαλιστεί ότι τα γύρω δόντια δεν χρειάζεται να προετοιμαστούν για γέφυρα.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μεταλλικοί στύλοι που τοποθετούνται χειρουργικά στο οστό της γνάθου κάτω από τα ούλα σας για να παρέχουν σταθερή υποστήριξη για τεχνητά δόντια. Μερικοί άνθρωποι που έχουν χάσει οστό στη γνάθο τους μπορούν ακόμα να βάλουν εμφυτεύματα, αλλά πρώτα το οστό πρέπει να αυξηθεί με οστικό μόσχευμα. Οι οδοντοστοιχίες και οι γέφυρες που τοποθετούνται σε οδοντικά εμφυτεύματα δεν θα γλιστρήσουν ή θα μετακινηθούν στο στόμα σας, κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα και σίγουροι για το φαγητό και την ομιλία. Μετά τη λήψη εμφυτευμάτων, είναι σημαντικές οι τακτικές επισκέψεις παρακολούθησης.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ — ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Μετά τη χορήγηση τοπικής αναισθησίας, το εμφύτευμα θα εισαχθεί προσεκτικά στο οστό. Τα ούλα θα ραφτούν πάνω από το σημείο του εμφυτεύματος και θα τα αφήσετε να επουλωθούν για περίπου δύο με τρεις μήνες ανάλογα με το σημείο του εμφυτεύματος. Στο τέλος των τριών μηνών, θα γίνει μια δοκιμή στο εμφύτευμα για να διασφαλιστεί αυτό που ονομάζεται οστεοενσωμάτωση ή σύντηξη του εμφυτεύματος με το οστό. Σε αυτό το στάδιο, ένα μικρό περίγραμμα επούλωσης θα προσαρτηθεί στο εμφύτευμα για να συνδέσει το εμφύτευμα στην επιφάνεια των ούλων και να βοηθήσει στη διαμόρφωση των ούλων και στη λήψη της τελικής κορώνας.

Ο οδοντίατρος θα ξεβιδώσει το κάλυμμα επούλωσης και θα βιδώσει ένα κάλυμμα αποτύπωσης, το οποίο είναι ειδικά κατασκευασμένο για το εμφύτευμά σας. Θα ληφθεί ακτινογραφία και αποτύπωμα για να εξασφαλιστεί η σωστή εφαρμογή. Θα τραβήξουν φωτογραφίες των δοντιών για τον οδοντοτεχνίτη για να δημιουργήσει ένα έμφυτο στέμμα που κανείς δεν θα ανιχνεύσει. Το θεραπευτικό καπάκι θα αντικατασταθεί και η επόμενη επίσκεψή σας θα είναι σε δύο εβδομάδες για την τελική τοποθέτηση της στεφάνης σας.

Η τελική επίσκεψη θα είναι εξίσου εύκολη με την προηγούμενη. Το κάλυμμα επούλωσης θα αφαιρεθεί, ένα απολυμαντικό διάλυμα θα εφαρμοστεί στο εμφύτευμα για να απαλλαγούμε από τυχόν βακτήρια και το μόνιμο προσαρμοσμένο στήριγμα θα δοκιμαστεί μαζί με το στέμμα του εμφυτεύματος. Θα ληφθούν οδοντικές ακτινογραφίες για να διασφαλιστεί η ποιοτική εφαρμογή και να μην σημειωθούν μικροκενά μεταξύ της διεπαφής του στηρίγματος και του εμφυτεύματος.

θεραπείες & υπηρεσίες

τεχνητη οδοντοστοιχια

Τα αφαιρούμενα εμφυτεύματα οδοντοστοιχίας ή οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι οδοντιατρικές συσκευές που προσαρμόζονται σε μικρά

Read More

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Διιεύθυνση Ιατρείου
Βασ. Κωνσταντίνου 3, 166 72 Βάρη Αττικής 
τηλ. 2111821141  
κιν. 6982157173  
CALL NOW