ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Στο ιατρείο μας παρέχουμε οδοντιατρική φροντίδα σε παιδιά και εφήβους. Αντιμετωπίζουμε τους νεαρούς ασθενείς πολύ προσεκτικά γιατί είναι σημαντικό να θεσπιστεί μια μακροπρόθεσμη αρμονική σχέση μεταξύ οδοντιάτρου και νέου ασθενούς.

Αντιμετωπίζουμε προβλήματα τερηδόνας και ουλίτιδας σε νεογιλά δόντια, η διατήρηση των οποίων είναι πολύ σημαντική κι επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την υγεία των μονίμων δοντιών. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην καλή στοματική υγεία, στην πρόληψη με φθοριώσεις και προληπτικές εμφράξεις (σφραγίσματα) , στην πρώιμη ορθοδοντική θεραπεία κατά την μεικτή οδοντοφυΐα και τέλος στην πρόληψη τραυματισμών κατά τον αθλητισμό, παρέχοντας στα παιδιά ειδικούς νάρθηκες.

Η φθορίωση των δοντιών αποτελεί σημαντικό μέτρο καταπολέμησης της τερηδόνας και εφαρμόζεται στα παιδιά μετά την ηλικία των 3 ετών καθώς και σε ενήλικες με υψηλό τερηδονικό κίνδυνο. Το φθόριο συμβάλλει στην αντίσταση του δοντιού στα οξέα των μικροβίων και στην επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου. Πέρα από τη φθορίωση στο ιατρείο, το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών με φθοριούχο οδοντόκρεμα συμβάλλει καθοριστικά στην αντίσταση των δοντιών ενάντια στην τερηδόνα. Το φθόριο είναι απόλυτα ασφαλές μέσω της τοπικής χορήγησης και συστήνεται η επανάληψή του κάθε 6 μήνες αν αυτό κρίνεται σκόπιμο.

θεραπείες & υπηρεσίες

τεχνητη οδοντοστοιχια

Τα αφαιρούμενα εμφυτεύματα οδοντοστοιχίας ή οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι οδοντιατρικές συσκευές που προσαρμόζονται σε μικρά

Read More

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Διιεύθυνση Ιατρείου
Βασ. Κωνσταντίνου 3, 166 72 Βάρη Αττικής 
τηλ. 2111821141  
κιν. 6982157173  
CALL NOW