πανοραμική ακτινογραφία

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Τι είναι η πανοραμική ακτινογραφία;

Η πανοραμική ακτινογραφία, που ονομάζεται επίσης και πανοραμική ακτινογραφία, είναι μια δισδιάστατη (2-D) οδοντιατρική ακτινογραφία που καταγράφει ολόκληρο το στόμα σε μια ενιαία εικόνα, συμπεριλαμβανομένων των δοντιών, της άνω και κάτω γνάθου, των γύρω δομών και ιστών.

Είναι καλοί στο να βρίσκουν μεγαλύτερες ανησυχίες όπως λοιμώξεις, προσβεβλημένα δόντια, όγκους, εκφυλιστικές παθήσεις των αρθρώσεων και κύστεις. Το μηχάνημα ακτίνων Χ θα περιστρέφεται σε ημικύκλιο γύρω από το κεφάλι σας, επιτρέποντάς μας να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα ολόκληρου του στόματος και της γνάθου σας. Η όλη διαδικασία είναι γρήγορη, εύκολη και εντελώς ανώδυνη, διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Οι πανοραμικές ακτινογραφίες έχουν πολλή ακτινοβολία;

Μια πανοραμική ακτινογραφία χρησιμοποιεί περισσότερη ακτινοβολία από ό,τι ένα σύνολο δαγκωμάτων, αλλά εξακολουθεί να είναι μόνο περίπου 0,01 mSv. Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο σύγκρισης που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι λαμβάνετε περισσότερη κοσμική ακτινοβολία εάν ζείτε σε υψηλότερο υψόμετρο, επειδή η ατμόσφαιρα είναι πιο αραιή εκεί και δεν τη φιλτράρει επίσης

θεραπείες & υπηρεσίες

τεχνητη οδοντοστοιχια

Τα αφαιρούμενα εμφυτεύματα οδοντοστοιχίας ή οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι οδοντιατρικές συσκευές που προσαρμόζονται σε μικρά

Read More

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Διιεύθυνση Ιατρείου
Βασ. Κωνσταντίνου 3, 166 72 Βάρη Αττικής 
τηλ. 2111821141  
κιν. 6982157173  
CALL NOW