τεχνητη οδοντοστοιχια

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Τα αφαιρούμενα εμφυτεύματα οδοντοστοιχίας ή οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι οδοντιατρικές συσκευές που προσαρμόζονται σε μικρά εμφυτεύματα στα ούλα σας. Μερικές φορές αναφέρονται ως οδοντοστοιχίες με κουμπώματα καθώς «κουμπώνουν» στα εμφυτεύματα στο στόμα σας και αφαιρούνται εύκολα για φαγητό, καθαρισμό και ύπνο.

Οι οδοντοστοιχίες που συγκρατούνται με εμφύτευμα αποτελούνται γενικά από δύο οδοντικά εμφυτεύματα που λειτουργούν ως άγκυρες για να αποτρέψουν την κίνηση των οδοντοστοιχιών. Ταξινομούνται ως εμφυτεύματα που διατηρούνται επειδή η οδοντοστοιχία εξακολουθεί να υποστηρίζεται από τον μαλακό ιστό (ούλα).

Πώς λειτουργούν τα αφαιρούμενα οδοντικά εμφυτεύματα;

Αυτή είναι μια διαδικασία θεραπείας πολλαπλών σταδίων:

• Τα οδοντικά εμφυτεύματα θα τοποθετηθούν στη γνάθο και θα αφεθούν να προσκολληθούν στο οστό της γνάθου για περίπου 2 μήνες, κάτι που επιτρέπει στο οστό να αναπτυχθεί προς το εμφύτευμα σε κυτταρικό επίπεδο.

• Θα δημιουργηθεί ένα προσαρμοσμένο σετ οδοντοστοιχιών για να εφαρμόζετε άνετα στο στόμα σας και να αναπαράγετε το σχήμα και το χρώμα ενός φυσικού σετ δοντιών

• Οι οδοντοστοιχίες θα στερεωθούν στα εμφυτεύματα για ασφαλή, αντιολισθητική εφαρμογή και χωρίς ανησυχία δόντια.

Πλεονεκτήματα

• Πολύ πιο εύκολο καθάρισμα. Επειδή οι προθέσεις μπορούν να αφαιρεθούν, ο καθαρισμός απαιτεί πολύ λιγότερο κόπο και χρόνο

• Χαμηλότερο κόστος

• Για ασθενή με σοβαρή οστική απώλεια, οι οδοντοστοιχίες εμφυτευμάτων μπορούν να παρέχουν πρόσθετη υποστήριξη του προσώπου. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που επιτρέπει η επέκταση της οδοντοστοιχίας κάτω από τα χείλη για να γεμίσει το χώρο όπου χάθηκε το οστό

• Μια οδοντοστοιχία με κουμπωτά κουμπώνει και αφαιρεί τα οδοντικά εμφυτεύματα. Η οδοντοστοιχία στηρίζεται στα εμφυτεύματα, όχι στα ούλα σας. Μπορείτε να κοιμηθείτε ενώ το φοράτε. Αλλά πρέπει να είστε επιμελείς με τον καθημερινό καθαρισμό της οδοντοστοιχίας, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε την αναπνοή σας φρέσκια και να διατηρείτε καλή στοματική υγιεινή.

θεραπείες & υπηρεσίες

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Διιεύθυνση Ιατρείου
Βασ. Κωνσταντίνου 3, 166 72 Βάρη Αττικής 
τηλ. 2111821141  
κιν. 6982157173  
CALL NOW