ΕΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΘΕΤΑ

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Εάν έχετε μεγαλύτερο σφράγισμα ή ίσως ένα σπασμένο άκρο σε ένα δόντι, ίσως θέλουμε να σκεφτούμε ένα ένθετο ή επένθετο πορσελάνης! Αυτές οι αποκαταστάσεις είναι μια απλή και αποτελεσματική θεραπεία και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε μια πλήρη πορσελάνινη στεφάνη. Ας μιλήσουμε για το τι αφορούν τα ένθετα και τα επένθετα και αν είναι κατάλληλο για εσάς!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Στο i-Dental, προσφέρουμε ένθετα και επένθετα εάν έχετε ζημιά ή τερηδόνα στην άκρη ενός δοντιού. Ένα ένθετο χρησιμοποιείται παρόμοια με ένα παραδοσιακό σφράγισμα, αλλά φαίνεται πολύ πιο γνήσιο. Ένα επένθετο είναι απαραίτητο για μια σημαντική αναδόμηση, όπου εκτείνεται σε ένα ή περισσότερα άκρα του δοντιού. Συχνά, τα ένθετα μπορεί να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά σφραγίσματα που απέτυχαν ή έπεσαν, καθώς είναι πιο ανθεκτικά.

ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη, το κατεστραμμένο δόντι καθαρίζεται και προετοιμάζεται για την τρισδιάστατη ψηφιακή σάρωση. Μέσα σε δευτερόλεπτα τα δόντια σας μετατρέπονται σε ψηφιακό μοντέλο και αποστέλλονται στον τεχνικό του εργαστηρίου μας για να δημιουργήσει μοναδικά ένα ένθετο ή επένθετο για το δόντι σας. Ο οδοντίατρος θα κατασκευάσει ένα προσωρινό σφράγισμα για το δόντι σας για προστασία πριν από την τελική σας επίσκεψη.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Στο δεύτερο ραντεβού σας, το προσαρμοσμένο ένθετο ή επένθετο σας είναι έτοιμο να τοποθετηθεί στο κατεστραμμένο δόντι. Ο οδοντίατρος θα βεβαιωθεί ότι η εφαρμογή και η αισθητική του είναι εγκεκριμένα και θα το συγκολλήσει μόνιμα. Είναι τόσο απλό!

Η ομάδα μας στο i- Dental θα χαρεί να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες μπορεί να έχετε σχετικά με τα ένθετα, τα επένθετα ή τα οδοντιατρικά προβλήματα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.

Συχνές ερωτήσεις

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΕΝΘΕΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ;

Ένα οδοντικό σφράγισμα καλύπτει το εσωτερικό της ακμής και όχι ολόκληρη την επιφάνεια. Ένα ένθετο καλύπτει μόνο το κατεστραμμένο τμήμα του δοντιού. Ένα οδοντικό επένθετο καλύπτει ολόκληρο το άκρο του δοντιού. Αυτό προστατεύει ολόκληρη την επιφάνεια μάσησης.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΘΕΤΑ;

Τα οδοντικά ένθετα συνιστώνται όταν η ζημιά είναι πολύ εκτεταμένη για σφράγισμα αλλά όχι αρκετά σοβαρή για οδοντική στεφάνη.

Κατά μέσο όρο, αυτές οι αποκαταστάσεις διαρκούν 20-30 χρόνια. Μετά από αυτό το διάστημα, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε την επισκευή.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΗΣΕΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΝΘΕΤΟ;

Μπορείτε να περιμένετε ευαισθησία στα δόντια για λίγες μέρες μετά το ραντεβού σας. Η ευαισθησία των νεύρων μπορεί να επιμείνει για περισσότερο από δύο εβδομάδες για πολύ κατεστραμμένα δόντια.

ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΝΩ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ/ΕΠΕΝΘΕΤΟ;

Για τις πρώτες 24 ώρες μετά τη διαδικασία, είναι καλύτερο να τρώτε μαλακά τρόφιμα, να κολλάτε στο νερό και να αποφεύγετε τα ζεστά και κρύα φαγητά. Αυτό μπορεί να αποτρέψει τον ερεθισμό των ούλων και του θεραπευόμενου δοντιού.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΘΕΤΟ Ή ΕΠΕΝΘΕΤΟ;

Για τις πρώτες 24 ώρες μετά τη διαδικασία, είναι καλύτερο να τρώτε μαλακά τρόφιμα, να κολλάτε στο νερό και να αποφεύγετε τα ζεστά και κρύα φαγητά. Αυτό μπορεί να αποτρέψει τον ερεθισμό των ούλων και του θεραπευόμενου δοντιού.

ΠΟΣΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΟΝΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΘΕΤΟ Ή ΕΠΕΝΘΕΤΟ

Οι ασθενείς πρέπει να έχουν αρκετό φυσικό δόντι για να υποστηρίξουν την αποκατάσταση. Τα ένθετα μπορούν να καλύψουν και να απαιτήσουν έως και το 75% του φυσικού δοντιού. Ένα οδοντικό ένθετο απαιτεί λιγότερο από το ήμισυ του φυσικού δοντιού.

θεραπείες & υπηρεσίες

τεχνητη οδοντοστοιχια

Τα αφαιρούμενα εμφυτεύματα οδοντοστοιχίας ή οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι οδοντιατρικές συσκευές που προσαρμόζονται σε μικρά

Read More

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Διιεύθυνση Ιατρείου
Βασ. Κωνσταντίνου 3, 166 72 Βάρη Αττικής 
τηλ. 2111821141  
κιν. 6982157173  
CALL NOW