Προσυμπτωματικος ελεγχος καρκινου του στοματος

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι να ζήσετε μια μακρά και υγιή ζωή. Μια κοινή ανησυχία για τους περισσότερους ασθενείς είναι ο κίνδυνος καρκίνου του στόματος.

Μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι ακόμα και με μια διάγνωση, μπορείτε να έχετε θετικό αποτέλεσμα όταν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Ο καρκίνος του στόματος είναι ο έκτος πιο συχνός καρκίνος, ενώ έχει επίσης υψηλό ποσοστό θνησιμότητας. Δεν το λέμε αυτό για να σας τρομάξουμε, αλλά για να διασφαλίσουμε ότι κατανοείτε τη σημασία του προσυμπτωματικού ελέγχου του καρκίνου του στόματος. Οποιοσδήποτε μπορεί να νοσήσει από καρκίνο του στόματος, αν και οι καπνιστές διατρέχουν πολύ υψηλότερο κίνδυνο. Τα καλά νέα αυτής της σοβαρής κατάστασης; Η έγκαιρη διάγνωση θα βελτιώσει σημαντικά το αποτέλεσμα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ:

ΠΡΩΙΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει πάντα να θυμάστε είναι να επισκέπτεστε τακτικά τον οδοντίατρό σας για εξετάσεις.  Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ρουτίνας σας, ο οδοντίατρος θα ελέγξει για σημεία ή δείκτες καρκίνου του στόματος, συμπεριλαμβανομένων των ακανόνιστων ιστών ή εξογκωμάτων στο στόμα, το λαιμό και το κεφάλι σας. Εάν παρατηρήσει οτιδήποτε ασυνήθιστο ή ανησυχητικό, μπορεί να προταθεί βιοψία για περαιτέρω εξέταση.

ΣΥΝΗΘΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Να είστε βέβαιοι ότι ο οδοντίατρος έχει τις δεξιότητες και τα κατάλληλα εργαλεία για να ανιχνεύσει πρώιμα σημάδια καρκίνου του στόματος. Αν και αυτά τα συμπτώματα μπορεί να οφείλονται σε άλλους, λιγότερο σοβαρούς παράγοντες, είναι πάντα σημαντικό να επισκεφτείτε τον οδοντίατρό σας για να αποκλείσετε την πιθανότητα καρκίνου του στόματος. Τα πιο κοινά συμπτώματα του καρκίνου του στόματος περιλαμβάνουν:

-Κόκκινες ή λευκές πληγές ή κηλίδες στο στόμα

-Μια πληγή που δεν επουλώνεται ή αιμορραγεί εύκολα

-Ένα παχύ, εξόγκωμα ή τραχύ σημείο ακανόνιστου στοματικού ιστού

-Πόνος, ευαισθησία ή μούδιασμα στο στόμα ή στα χείλη

-Προβλήματα μάσησης, κατάποσης, ομιλίας ή κίνησης της γνάθου σας

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΗΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εκτός από το να μας επισκέπτεστε για το τσεκαπ σας κάθε έξι μήνες, υπάρχουν και άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποτρέψετε την ανάπτυξη καρκίνου του στόματος. Ο νούμερο ένα τρόπος για την πρόληψη του καρκίνου του στόματος είναι η αποφυγή όλων των προϊόντων καπνού. Επίσης, για τη γενική σας υγεία, η διατήρηση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής έχει περισσότερα οφέλη από την απλή πρόληψη του καρκίνου του στόματος.

θεραπείες & υπηρεσίες

τεχνητη οδοντοστοιχια

Τα αφαιρούμενα εμφυτεύματα οδοντοστοιχίας ή οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι οδοντιατρικές συσκευές που προσαρμόζονται σε μικρά

Read More

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Διιεύθυνση Ιατρείου
Βασ. Κωνσταντίνου 3, 166 72 Βάρη Αττικής 
τηλ. 2111821141  
κιν. 6982157173  
CALL NOW